23948sdkhjf

BHJ A/S gennemfører generationsskifte

BHJ A/S gennemfører ved årsskiftet et glidende generationsskifte. Samtidig foretages en række organisatoriske og forretningsmæssige ændringer.
Vilhelm Hald-Christensen vælger efter 22 år at fratræde sin stilling som CEO og President og tiltræder i stedet hvervet som europæisk Business Development Director med fokus på strategisk forretningsudvikling med domicil i Luxembourg for BHJs amerikanske ejer The Lauridsen Group Inc.

Samtidig indtræder Vilhelm Hald-Christensen som ny bestyrelsesformand hos BHJ A/S, der i dag er strategisk partner for nogle af verdens førende fødevare- og pet food-virksomheder.

Ved årsskiftet træder også Senior Vice President Ove Hansen tilbage efter 42 år hos BHJ A/S. Ove Hansen har siden grundlæggelsen af virksomheden i Gråsten i 1969 været omdrejningspunkt for udviklingen af BHJs foder- og pet-food-aktiviteter. Han vil fremover være tilknyttet BHJ som Senior Advicer inden for nye forretningsområder.

Nyt ledelsesteam & to forretningsområder
BHJ vil fremover udvikle forretningen i to selvstændige enheder Ingredients og Meat and by-products.

Senior Vice President Asger S. Jacobsen udnævnes i den forbindelse til CEO og President for Ingredients, mens Vice President Torben T. Matzen udnævnes til CEO og President for Meat and by-products. CFO og Executive Vice President Bjarne Hansen fortsætter uændret i sin funktion og vil i samarbejde med de to øvrige udgøre den nye direktion med ansvar for BHJs fortsatte globale udvikling.

- Med udnævnelsen af Asger S. Jacobsen og Torben T. Matzen etablerer vi et dynamisk ledelsesteam som sammen med Bjarne Hansen vil sikre, at vi fortsat udvikler BHJ-koncernenbaseret på de stærke værdier og spidskompetencer som har skabt vores globale tilstedeværelse.

- Samtidig understreger vi, at BHJ som markedsleder inden for fremstilling og salg af produkter til kød-, foder- og pet-food industrien fremover udvikler vores strategiske partnerskaber med afsæt i de to selvstændige forrretningsområder Ingredients og Meat and by-products, udtaler afgående CEO og President Vilhelm Hald-Christensen.

Den nye direktion overtager ansvaret for BHJ A/S fra og med 1. januar 2012.

BHJ A/S omsætter for 2 mia. kr. om året og har mere end 700 medarbejdere fordelt over hele verden.

Læs mere om: BHJ
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047