23948sdkhjf

- Det er slut med syv weekendaftener om ugen, men vi kæmper til sidste fløjt

Kims-direktør tror stadig på lille fremgang i 2020
Kort tid efter at Danmark blev lukket ned i kampen mod corona, blev der solgt så mange chips og snacks fra Kims, at Kims-direktør Kim Munk var ude med opløftende melding: Det føltes pludselig som om, at der var syv weekendaftener på en uge i stedet for to.

Sådan er det ikke mere, kan han nu konstatere.

- Efter en uge eller to blev det hverdag igen. Der var nok en vis form for hamstring med i det. Men vi ligger stadig på et lidt højere niveau på salget i detailhandelen sammenlignet med sidste år. Til gengæld har vi selvfølgelig mistet salg på udespisninger, biografer, grænsehandel og alt det andet, der har været lukket ned, men det er også ved at normalisere sig nu.

- Alt i alt er vi nok lige nu dér, hvor vi kan se et lillebitte plus, hvis vi holder coronatiden op imod samme periode sidste år. Noget i retning af, at vi er gået fra indeks 100 til 101 eller 102, fortæller Kim Munk.

Mindre omsætning lurer
Han tør ikke at sige alt for meget om, hvordan har tror 2020-regnskabet ender med at se ud, men nævner dog, at han ikke tror på helt så stor en omsætning som i 2019.

- Hvad angår bundlinjen, så er der syv måneder tilbage af året. Det er som at spille en fodboldkamp - vi kæmper til sidste fløjt, lover Kims-direktøren, der har været topchef i Søndersø-virksomheden siden 2011.

Kims har siden 2005 været ejet 100 procent af den norske Orkla-koncern, som i 2016 ændrede det officielle navn, så Kims A/S blev til Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S.

Måske derfor er det også efterhånden sjældent, Kim Munk for alvor er blevet spurgt om, hvordan det er at være Kims-direktør og hedde Kim.

- Ja, det er efterhånden lang tid siden, jeg har fået spørgsmålet. Nu hedder vi jo Orkla Confectionery & Snacks Danmark A/S, og det bliver godt nok et langt kaldenavn, hvis folk skulle kalde mig det, siger han og lader forstå, at han end ikke har overvejet at gå til numerolog.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079