23948sdkhjf

Storkunde forsvandt, men Fipros er på vej med nyt regnskab i topklasse

Den fynske virksomhed Fipros, der producerer ingredienser og færdigpakkede fødevarer som lønproducent, er trods coronakrisen på vej med endnu et regnskab i topklasse, afslører direktør Conny Twisttmann Andersen til Fyens Stiftstidende.

- Som det tegner lige nu, får vi faktisk noget, der tangerer vores rekordår fra sidste år. Så vi har egentlig haft et fint år set i forhold til, at vores største kunde ikke har fået produceret nu i fire måneder, siger hun til avisen. Regnskabsåret hos Fipros går til 30. juni.

I det foregående regnskabsår, 2018/19, havde Fipros et overskud før skat på godt ni millioner kroner.

Når det tegner til at blive noget i samme retning i 2019/20, selv om den største kunde ikke har bestilt i månedsvis, skyldes det ifølge Conny Twisttmann Andersen, at andre kunder er kommet til.

Direktøren oplyser også til Fyens Stiftstidende, at Fipros stadig venter på at få det endelige grønne lys vedrørende en kæmpestor ordre, som potentielt har en værdi af 300 millioner kroner over otte år. Aftalen, der handler om produktion af modermælkserstatning til det kinesiske marked, blev indgået i maj sidste år, og ifølge Conny Twisttmann Andersen er det kun et spørgsmål om tid, før de kinesiske myndigheder har den endelige godkendelse på plads.

For at kunne producere de store mængder modermælkserstatning byggede Fipros sidste år en ny fabrik til 80 millioner kroner.







Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125