23948sdkhjf

Harboes' familiedrama fik direktørlønninger til at eksplodere

Ledelsen i Harboes Bryggeri, der forleden offentliggjorde et 2019/20-underskud på cirka 33 millioner kroner efter skat, havde i regnskabsåret en voldsom stigning i udgifterne til løn til direktionen. Lønningerne til direktørerne blev tredoblet til 14,5 millioner kroner, og ledelsen bliver på den baggrund kritiseret af Per Hansen, der er investeringsøkonom hos investeringsselskabet Nordnet.

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også: Presset Harboe justerer ned

Lønudgifterne til ledelsen eksploderede i forbindelse med, at den mangeårige bryggeriboss Bernd Griese i efteråret 2019 overlod posten som topchef til sin datter Karina Harboe Laursen - for blot tre måneder senere at erstatte hende med Søren Malling, der er gift med Karina Harboe Laursens søster Vibeke Harboe Malling.

- Det er svært at komme til andre konklusioner, end at Bernd Griese bruger Harboe som sin egen virksomheds-legeplads. Bryggeriet er i hvert fald ikke noget godt eksempel på, hvordan man driver et professionelt selskab, skaber værdi og plejer aktionærernes interesser. Tværtimod, siger Per Hansen til Ekstra Bladet, som ikke har kunne få en kommentar fra Bernd Griese.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125