23948sdkhjf

ISIS overtager åblomst

1. januar 2012 bliver ISIS A/S ny ejer af alle aktiviteter i DDV2 ApS, som ejer åblomst-brandet.
Opkøbet skal ses som et led i en større vækststrategi for moderselskabet KOFF samt et ønske om at udvide i fødevaresektionen. Overtagelsen af åblomst skal skabe volumen og stordriftsfordele og sikre innovativ produktudvikling.

- Vi har længe haft et ønske om fortsat at udvikle fødevarekoncepter til diabetikere. Nu får vi også en mulighed for at arbejde med koncepter målrettet personer med vægtproblemer. Samtidig skal opkøbet også ses som en videreførelse af strategien om at fokusere på vores fødevarevirksomheder og udnytte synergierne mellem dem, udtaler koncernchef i moderselskabet KOFFs fødevaredivision, Jesper Brøckner.

Ny direktør til flere brands
Det nye selskab skal ledes af DDV2’s nuværende ejer og direktør, Thomas Møberg. Han får til ansvar at opbygge og videreudvikle de to separate brands ISIS og åblomst, ligesom der også arbejdes på helt nye produktlinjer.

Planen er, at ISIS fortsat har domicil i Århus og DDV/åblomst i Storkøbenhavn.

- Efterspørgslen på produkter med lavt sukkerindhold, lav fedtprocent og god smag er for opadgående. Det skal vi selvfølgelig udnytte optimalt samtidig med, at vi stadig skal fokusere på produktudvikling. Vi besidder en stor viden omkring både ernæring og fødevarer, det skal tilsammen sikre, at vi kan udvikle koncepter og bygge alliancer mellem både forbrugere, interesseorganisationer og ikke mindst leverandører, lyder det fra Jesper Brøckner.

Den nye satsning vil i fremtiden rette blikket mod nærmarkeder som Norge og Sverige.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078