23948sdkhjf

Gråsten Fjerkræ på opkøbsjagt

Gråsten Fjerkræ afslutter 2011 med det største overskud nogen sinde og vil nu styrke forretningen yderligere gennem virksomhedsopkøb.
Daglig fokus på omkostninger, større udnyttelse af materiel og flere certificerede forhandlere har været medvirkende til det gode resultat.

- Gråsten Fjerkræ har i 2011 haft en fremgang på alle kerneområder og netop udvidet med nye produktionslokaler i Kværs, fortæller direktør Gunder Jensen.

2012 vil bla. stå på ”kylling til 1” som introduceres i april, og ikke mindst en større profilering af ”kvalitet & Smag”.

Gråsten Fjerkræ har specialiseret sig i kvalitets Hanekyllinger (unghaner) og Landkyllinger. Begge produkter er som de eneste i Danmark udstryret med et engangs-stegetermometer, der visuelt sikrer at kyllingen er saftig og gennemstegt.

- Vi har et stort ønske om at lave en frilandskylling, en kvalitetskylling som skal være i butikkerne ved siden af vore økologiske kyllinger, og i den forbindelse ser vi aktuelt på virksomhedsopkøb, opkøb der skal styrke firmaets position med specialprodukter af høj kvalitet, afslutter Gunder Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078