Daglig fokus på omkostninger, større udnyttelse af materiel og flere certificerede forhandlere har været medvirkende til det gode resultat.
- Gråsten Fjerkræ har i 2011 haft en fremgang på alle kerneområder og netop udvidet med nye produktionslokaler i Kværs, fortæller direktør Gunder Jensen.
2012 vil bla. stå på ”kylling til 1” som introduceres i april, og ikke mindst en større profilering af ”kvalitet & Smag”.
Gråsten Fjerkræ har specialiseret sig i kvalitets Hanekyllinger (unghaner) og Landkyllinger. Begge produkter er som de eneste i Danmark udstryret med et engangs-stegetermometer, der visuelt sikrer at kyllingen er saftig og gennemstegt.
- Vi har et stort ønske om at lave en frilandskylling, en kvalitetskylling som skal være i butikkerne ved siden af vore økologiske kyllinger, og i den forbindelse ser vi aktuelt på virksomhedsopkøb, opkøb der skal styrke firmaets position med specialprodukter af høj kvalitet, afslutter Gunder Jensen.