23948sdkhjf

Større brand på suppefabrik

Lørdag aften opstod der brand i Tulips suppefabrik i Tarp nær Esbjerg. Ilden havde godt fat i lidt over otte timer.
Fabrikken, der producerer Mou-supper blev lørdag aften klokken cirka 17.15 ramt af en større brand. Branden gik først og fremmest ud over fryseafdelingen. Her er taget gennembrændt, ligesom en række vinduer er voldsomt medtaget, oplyser TVSyd.

Brandvæsenet var dog hurtigt fremme og fik branden under kontrol.

- Vi har styr på ilden og er nu i gang med det, vi kalder efterslukningen. Vi opretholder en lukning af vejen lidt endnu, men røgen fra branden er ikke farlig, sagde indsatsleder Jens Mølgaard klokken 18.30.

Siden blev det dog konstateret, at det stadig brændte under taget, men al ild er nu slukket, og alle veje omkring fabrikken er genåbnet. Samtidig har Tulips medarbejdere har været inde på fabrikken for at få et overblik over skaderne.

Ingen tilskadekomne medarbejdere
Fabrikschef Jesper Toft Mathiasen glæder sig i første omgang over, at ingen mennesker er kommet til skade i forbindelse med branden, og sammen med sine kolleger går han nu i gang med at vurdere omfanget af ødelæggelserne.

- Det første, vi bekymrer os om, er selvfølgelig de ansattes sikkerhed, og heldigvis er alle sluppet sikkert ud af fabrikken. Nu handler det så om at få kigget på skaden, så vi hurtigst muligt kan finde ud af hvor lang tid, der vil gå, før vi igen kan producere, siger Jesper Toft Mathiasen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109