23948sdkhjf

Aarhus-bager sælger nu verdens bedste chokolader

Chefkonditor Palle Sørensen vandt i oktober guld for sine fyldte chokolader ved VM i Paris. Chokoladerne kan nu købes hos Langenæs Bageriet, lavet helt fra bunden og af mesteren selv.
Ved VM i Chokolade 2011 vandt Palle Sørensen guld i disciplinen Bedste Fyldte Chokolader. Chokoladerne kan nu købes hos Langenæs Bageriet i Aarhus.

Læs: VM-medalje til konditor fra Langenæs Bageriet

- Efter konkurrencen er jeg selvfølgelig fortsat med at lave nye opskrifter, og derfor er det også muligt at smage to helt nye varianter - udover de to vindere fra VM i Paris, som jo er selvskrevne, fortæller Langenæs Bageriets dygtige chefkonditor.

Han oplyser desuden, at de fyldte choklader selvfølgelig er lavet helt fra bunden, i hånden og på den belgiske kvalitetschokolade Callebaut.

Også verdens bedste desserttærte
Palles talent rakte ikke bare til en enkelt guldmedalje. Også i kategorien Bedste Desserttærte gik den aarhusianske konditors bidrag helt til tops i konkurrencen. Og denne desssert kommer nu i udsalg til Nytårsaften

- Det er svært at forestille sig en mere velegnet dessert til nytårsaften. At kunne fejre årets festligste dag med Verdens Bedste Dessert, det er jo helt oplagt, lyder det fra Langenæs Bageriets indehaver, Michael Spottag.

Skulle man have lyst til en smagsprøve på Palles chokolade-mesterværk, vil det være muligt at smage desserten torsdag og fredag i uge 50. Begge dage fra kl. 14 – 17.

Bon appetit!
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157