23948sdkhjf

OK Snacks køber sig ind i chips-virksomhed

Efter hidtil udelukkende at have stået for produktionen af Grenaa-virksomheden Seamans såkaldte sømandschips er OK Snacks nu blevet medejer af tang-iværksætteren Heine Max Olesens chips-eventyr.

Det skriver FødevareWatch .

OK Snacks, med produktion i midtjyske Ejstrupholm, har købt 25 procent af Seaman Seaweed Chips. Aftalen gælder fra september, hvor OK Snacks salg, distribution og administration af de tangbaserede chips.

- Det bliver en seriøs opgradering af virksomheden. Når du kører ind på OK Snacks´ matrikel, kører du ind i 40 års erfaring med at drive snack- og chipsvirksomhed, siger Heine Max Olesen til mediet.

Han peger på, at OK Snacks har nogle dygtige sælgere og eksporterer til mange lande - og at sælgerne fremover bare tager Seaman med under armen, når de alligevel er ude hos kunderne.

I et interview med Food Supply først på året fortalte Heine Max Olesen, at han i Seaman Seaweed Chips´ allerførste fase i 2017 havde svært ved at finde nogen, der kunne og ville stå for selve produktionen.

- Vi er så små, at de fleste ikke rigtig kunne se potentialet i at tage os ind. Og jeg brugte rigtig lang tid på at overtale OK Snacks til det, fortalte han.

OK Snacks endte altså med at blive del af det trekløver, som står bag chipsproduktionen. Ud over Heine Max Olesens egen virksomhed er også Quality Pellets i Ølsted med i samarbejdet. Det er dér, kartofler, tang og andre Seaman-ingredienser bliver mixet og presset ud i små stykker, inden de bliver sendt til OK Snacks for at blive friteret og krydret.

Med i ejerkredsen hos Seaman Seaweed Chips er også den aarhusianske jurist Mikkel Gudsøe, designbureauet Pearlfisher og den kendte pizzeria-entreprenør Gorm Wisweh.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127