23948sdkhjf

Stor interesse for Brdr. Hartmann efter købstilbud fra Lactosan-Sanovo

Brdr. Hartmann har modtaget en række interessetilkendegivelser fra potentielle købere efter at Lactosan-Sanovo Holding i november fremsatte sit købstilbud.
På baggrund af købstilbuddet fra Lactosan-Sanovo Holding A/S til aktionærerne i Brødrene Hartmann A/S fremsat den 22. november
2011 iværksatte Hartmanns bestyrelse en proces med det formål dels at undersøge, hvilken fremtidig løsning, der er den bedst mulige for Hartmann og alle Hartmanns interessenter, dels at give andre interesserede parter mulighed for at tilkendegive en eventuel interesse i selskabet.

Mere interessante bud
Hartmann har, på baggrund af igangværende drøftelser, modtaget konkrete interesse-tilkendegivelser fra andre potentielle købere på vilkår, der er mere attraktive for Hartmann og Hartmanns aktionærer end det foreliggende købstilbud fra Lactosan-Sanovo.

Det forventes dog ikke, at et alternativt købstilbud kan nå at blive fremsat inden udløbsfristen for Lactosan-Sanovos købstilbud den 21. december. Der er på nuværende tidspunkt heller ikke sikkerhed for, at drøftelserne med andre interesserede parter vil føre til et alternativt
købstilbud til aktionærerne.

Fastholder anbefaling
Bestyrelsen fastholder sin anbefaling til aktionærerne om ikke at acceptere Lactosan-Sanovos købstilbud, og henviser i øvrigt til overvejelserne i redegørelsen af 24. november 2011, herunder de i redegørelsen beskrevne fordele og ulemper.

Aktionærer, der besidder i alt 37,2% af aktierne og stemmerettighederne i selskabet, har tilkendegivet over for bestyrelsen, at de har besluttet sig for ikke at acceptere købstilbuddet fra Lactosan-Sanovo.

Disse aktionærer omfatter Maj Invest (ejerandel på 20,6%), Brødrene Hartmanns Fond (12,2%), andre investorer (tilsammen 4,1%) samt medlemmer af Hartmanns bestyrelse og direktion (i alt 0,3%).
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.157