23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Søgaard Saft genopstået fra de døde

Efter i foråret at have afskediget de fem medarbejdere og indstillet produktionen som følge af coronakrisen er Søgaard Saft i Tønder nu tilbage som en bragende succes.

Det skriver

JydskeVestkysten

.

- Det går fantastisk. Faktisk er det næsten svært at få armene ned. Da restaurationerne åbnede igen, var mange lidt afventende, men travlheden er hurtigt kommet tilbage. Især caféerne er meget stærke nu, mens hotellerne er hårdere ramt. Vi er dog lykkedes med at hente mange nye kunder til, siger ejeren af Søgaard Saft, Martin Castro Fuhlendorff, til avisen.

Da det så sortest ud i slutningen af marts, måtte han ikke kun fyre sine medarbejdere, men gik også med tanker om at sælge maskinerne. Søgaard Saft gik ikke konkurs, men kassen var simpelthen tom.

At virksomheden alligevel overlevede krisen skyldes ifølge JydskeVestkysten ikke mindst, at den ikke var bebyrdet af store lån, og at huslejen blev sat midlertidigt i bero.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.083