23948sdkhjf

Stjerneæg får erfaren salgsspecialist i bestyrelsen

Stjerneæg A/S opruster i bestyrelsen ved at rekruttere Holger Nielsen, kommerciel direktør i salgsselskabet Q-Foods.

- Vi er meget glade for, at Holger Nielsen har sagt ja til at træde ind i bestyrelsen. Han har en enorm viden om dansk detailhandel og foodservice, og med hans indsigt og erfaring vil han give et stærkt bidrag til udviklingen af virksomheden, siger Rolf Poulsen, direktør for Stjerneæg A/S.

Holger Nielsen var i 13 år kommerciel direktør for K-Salat A/S, inden han i 2003 oprettede Q-Foods, som i dag er blandt de store aktører på det danske marked for salg og markedsføring af fødevarebrands. Ved årsskiftet 2019-20 solgte han virksomheden til Falengreen A/S, men han er fortsat kommerciel direktør i Q-Foods.

- Stifterne af Stjerneæg A/S, henholdsvis svenske Stjärnägg AB og danske Dueholm, har jo gjort det rigtig godt i deres respektive hjemlande; så jeg synes, det er utroligt spændende at arbejde sammen med dem og bruge min erfaring til at give dem input om marked og efterspørgsel, siger Holger Nielsen.

Stjerneæg A/S trådte i august ind på det danske marked for æg og ægprodukter. Virksomheden ejes ligeligt af Sveriges største virksomhed i ægbranchen, Stjärnägg AB, og det store danske økologiske ægpakkeri Dueholm.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.25