23948sdkhjf

Direktørskifte i A Frost

Claus Ravnsbo er udnævnt som ny administrerende direktør hos fødevareleverandøren, som samtidig flytter til nye og større lokaler.
A Frost A/S skifter ud på direktørposten.

Med virkning fra 14. december 2011 er 38-årige Claus Ravnsbo ny administrerende direktør i Aalborg-virksomheden, mens grundlægger og hovedaktionær Keld Gregersen, 48, udtræder af den daglige drift.

Virksomhedens ejere vil fortsat være aktive i virksomheden, hvor de vil varetage en række opgaver, men det bliver Claus Ravnsbo, der kommer til at tegne virksomheden udadtil.

Udnævnelsen af Claus Ravnsbo kommer godt et år efter, han blev hentet ind i virksomheden fra sin stilling som indkøbsdirektør i Dansk Supermarked, hvor han var ansat i 11 år.

Nye lokaler
Samtidig med direktørskiftet er A Frost flyttet ind i nye og større lokaler på Fuglevænget 9, kun et par hundrede meter fra det gamle hovedsæde på Hasserisvej 125 i Aalborg.

- Lokalerne på Hasserisvej har længe været for små til os og med den positive udvikling vi er inde i, kommer der sikkert flere medarbejdere til, så vi anser det for en klar fremtidssikring fortæller Claus Ravnsbo.

Skandinavisk fokus
Over de seneste år er salget til de øvrige skandinaviske lande øget, og A Frost har bl.a. etableret et datterselskab i Sverige, hvorfra de svenske kunder betjenes.

- Vi har de seneste år øget vores salg til de øvrige skandinaviske lande, hvor vi efterhånden har fået godt fat. Det er vores helt klare opfattelse at virksomhedens fremtidige vækst bl.a. skal hentes ved at fokusere yderligere på disse markeder og vi glæder os over den positive udvikling.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156