23948sdkhjf

Nul udskænkning: Thisted Bryghus corona-planlægger helt ind i 2021

Den årlige generalforsamling i Thisted Bryghus, der er så stort et tilløbsstykke, at den benævnes som ”Den Fjerde Højtid” i Thy, vil i januar 2021 blive afviklet væsentligt anderledes end normalt. Det skyldes covid-19-pandemien, som Thisted Bryghus ikke forventer er overstået foreløbigt, oplyser bryggeriet i en pressemeddelelse.

- Vi er utroligt kede af ikke, at vi ikke kan byde vores aktionærer indenfor til en traditionelt hyggelig dag og aften i Thyhallen. Intet tyder på, at vi allerede i januar 2021 vil kunne samle de op imod 1.500 aktionærer og gæster, der normalt deltager i generalforsamlingen. Når vi allerede nu melder dette ud, er det for at udvise ”rettidig omhu”, siger bestyrelsesformand Verner Jensen.

Han oplyser, at generalforsamlingen bliver holdt fredag 29. januar 2021 klokken 10 i Hurup Hallernes Cafeteria. Stedet er valgt, fordi Thyhallen er under ombygning, og i år bliver der ikke som normalt gule ærter, kortspil og masser af øl.

- Generalforsamlingen blive holdt ifølge vedtægterne. Der vil ikke være nogen som helst form for udskænkning eller servering. Nattelivet er lukket ned, ligesom store fester og events er aflyst, og det har stor indflydelse på mange af vores kunder. Det skylder vi dem at tage dybt seriøst. Blandt andet derfor vil vi ikke være medvirkende til en spredning af virus, fastslår Verner Jensen.

Aktionærerne i Thisted Bryghus vil dog have mulighed for at hente en lille øl-hilsen fra bryggeriet.

- Vi har besluttet, at vi lørdag 30. januar på parkeringspladsen foran det nye bryghus uddeler en øl-hilsen i form af seks Porse Guld til alle de aktionærer, der møder op med deres aktiebrev. Der bliver etableret et større system med stor afstand, krav om at bære mundbind når man henter sine øl, vagter vil guide de fremmødte og sikre, at alle holder afstand og så videre. Det vil blive gennemført fuldt forsvarligt, fastslår Verner Jensen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094