23948sdkhjf

Brøndby-rigmand hjælper bryggeri med at rejse 25 millioner

Greve-bryggeriet Alefarm Brewing har sat kursen mod en succesfuld børsnotering på den danske vækstbørs First North. Allerede inden tegningsperioden begynder fredag, er der lagt billet ind på 43 procent af aktierne.

Det skriver Børsen.

Hvis/når alle aktierne er solgt, vil Alefarm med stifter og direktør Kasper Tidemann i spidsen have hentet cirka 25 millioner kroner på børsintroduktionen.

Læs også: Top 30: Nørderne kårer årets bedste øl

Blandt de næsten 100 investorer, der tilsammen har givet tilsagn om at købe aktier for 11,8 millioner kroner, er Jan Bech Andersen, som er kendt for sine store investeringer i fodboldklubben Brøndby IF. Han har tilbudt at købe 120.000 øl-aktier til en værdi af 600.000 kroner, skriver Børsen.

- Alle startups er jo 100 procent dedikerede, men Kasper, der har startet Alefarm Brewing, giver den altså bare lige en ekstra skalle og er knusende dygtig. Når man står ved siden af ham og ser ham kigge på sine dåser, lyser stoltheden ud af ham, og du kan nærmest smage engagementet i de øl, han laver, siger Jan Bech Andersen til avisen.

Pengene skal især bruges til investering i anlæg, produktion og udstyr. Det er blevet nødvendigt, efter at efterspørgslen på øl fra Alefarm Brewing er eksploderet i forbindelse med coronakrisen.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094