23948sdkhjf

Viborg Bryghus klar med ny brygmester, der allerede kender Viborg-øllet særdeles godt

Viborg Bryghus har fundet afløseren for brygmester René Sørensen, der efter fem år på posten sagde op i begyndelsen af september. Den nye brygmester i Viborg bliver 60-årige Antoni Aagaard Madsen, der de seneste otte år har været brygmester på Thisted Bryghus.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad .

Dermed får bryghuset i Viborg en mand, som allerede kender virksomhedens øl særdeles godt, idet over halvdelen af Viborg Bryghus' øl bliver brygget på Thisted Bryghus.

Nu skal han være med til at opbygge det helt nye bryghus, som Viborg Bryghus regner med at få bygget inden udgangen af 2021. Et projekt, som skal medføre, at al øl-produktion bliver hentet hjem til Viborg.

Antoni Aagaard Madsen, der bor i Aalborg, begynder i sin nye stilling 1. marts. Det bliver ikke med en fuld arbejdsuge i Viborg.

- Det er her, jeg bliver brygmester, men jeg vil også kunne løse opgaver for andre bryggerier, og jeg vil ikke skulle være i Viborg dagligt eller i Thisted for den sags skyld. Jeg vil selvfølgelig stå for og være ansvarlig for brygningen, ligesom jeg også vil udvikle nye øl, men det er altså en opgave, der godt kan varetages uden at være på fuld tid, siger Antoni Aagaard Madsen til Viborg Stifts Folkeblad.

Han meddelte i september, at han helt udramatisk stopper som brygmester i Thisted, blandt andet for ikke mere at skulle køre turen mellem Aalborg og Thisted.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079