23948sdkhjf

Flammen-direktør har en bøn til politikerne

Hvis danskerne skal rammes af nye coronarestriktioner, er det på tide, at de går restaurationsbranchen forbi. Det siger adm. direktør hos Restaurant Flammen, Piet Klein, til Fødevarewatch.

Restaurant Flammen er ligesom resten af restaurationsbranchen allerede pålagt at skulle lukke kl. 22, ligesom kunder skal bruge mundbind, undtagen når de sidder ved bordet og spiser.

- Hvis man skal pålægge yderligere restriktioner, vil jeg bifalde, at man pålægger alle de samme restriktioner. Man kan sige, at hvis der skal bruges masker andre steder i det offentlige rum, bliver det måske en mere gængs ting for danskerne at bære mundbind, siger Piet Klein til Fødevarewatch,

Torsdag morgen gjorde sundhedsminister Magnus Heunicke det klart, at vender den danske smittekurve ikke frem mod weekenden, kan der komme nye coronarestriktioner i spil.

De danske restauranter er allerede hårdt presset. Dansk Erhverv anslog tidligere på ugen, at op mod 20.000 job potentielt kan være i farezonen, hvis det nuværende pandemipres på branchen fortsætter.

Piet Klein siger til Fødevarewatch, at Restaurant Flammen nu og her ingen planer har om at lukke restauranter. Han efterspørger en langsigtet plan, så man som restauratør ved, hvordan man skal agere i disse usikre tider.

Restaurant Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med 15 restauranter i Danmark.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094