23948sdkhjf

Skidt, blod og levende katte: Ulovlig fiskeforretning lukket

Fødevarestyrelsen har lukket en ulovlig fiskeforretning ved Skjern. Det oplyser styrelsen i en pressemeddelelse.

Et anonymt tip har ledt Fødevarestyrelsen og Fiskeristyrelsen forbi en privat bolig ved Skjern, der i flere år er drevet forretning fra. Her kunne de konstatere "meget uhygiejniske forhold og manglende skadedyrssikring". Fiskeforretningen er nu lukket.

- Køleskabe og frysere var beskidte, der var katte og killinger overalt i faciliteterne og støv, samt skidt, blodrester og spindelvæv på de synlige overflader, skriver Fødevarestyrelsen.

På adressen blev der blandt andet fundet et stort lager af ferske og frosne fisk samt spiseklare ørreder og ål fra røgeovn.

Fladfisk og ål er fanget fra jolle med egne ruser og garn. Manden har dog ikke et fisketegn, og han er heller ikke er registreret som erhvervsfisker.

Ydermere var de ferske ørreder lagt til saltning uden tildækning på gulvet i et skur. De færdigpakkede varmrøgede ørreder og ål lå i et beskidt køleskab.

Salget er sket fra mandens bolig. Varerne er blevet leveret med en grøn pick-up-bil fra Toyota med et åbent lad. Har man købt varer fra adressen eller modtaget varer fra bilen, bør man smide dem ud, lyder opfordringen.

Fødevarestyrelsen har nu destrueret virksomhedens lager, ligesom ejeren har fået en bøde.

/ritzau/

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111