23948sdkhjf

Den nyeste fødevareforskning er i fokus på ny konference

Det handler blandt meget andet om cellebaseret kød, vertical farming og grønne proteiner, når Aarhus Universitets Center for Innovativ Fødevareforskning, iFOOD, 1. og 2. februar holder sin første internationale forskningskonference.

Konferencen, der foregår online, sætter også fokus på emner som råvareproduktion, produktudvikling, emballering, sensorik og Instagram-fænomenet ”food porn”, oplyser arrangørerne.

Professor Milena Corredig, der er centerleder for iFOOD og initiativtager til konferencen, fortæller, at formålet ikke mindst er at skabe opmærksomhed om universitets fødevareforskning.

- Ved at præsentere de nyeste resultater, projekter og teknologier håber vi på at kunne inspirere forskere, studerende, virksomheder eller andre, der beskæftiger sig med fødevarer. Vi vil kort fortalt gerne have forskningen ud at leve.

- Det er en bred konference med et væld af spændende emner. Det er en betingelse for at skabe de mest innovative fødevareløsninger i hele værdikæden, at forskellige fagområder lærer af hinanden og samarbejder, og vi håber på at skabe grobund for nye samarbejder med afsæt i konferencen. Måske kan specialister i ét område blive nysgerrige på et andet område også, siger hun.

Det er gratis at deltage i konferencen, og alle interesserede er velkomne til at være med.

Kommenter på artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079