23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Aktieselskabet Bryggeriet Vestfyen
Thomas Augustinus er indtrådt i bestyrelsen hos Aktieselskabet Bryggeriet Vestfyen i stedet for Peter Augustinus og Ole Møller (kilde: Børsen).

Arla Foods Ingredients Group P/S
Frederik Lotz er indtrådt i bestyrelsen hos Arla Foods Ingredients Group P/S i stedet for Andreas Lundby (kilde: Jyllands-Posten).

Bureau Veritas Hse Denmark A/S
Charles Johannes Gerhardus Laarhuis, Holland, og Jacob Færgemand Nielsen er indtrådt i bestyrelsen hos Bureau Veritas Hse Denmark A/S i stedet for Tommy Hald Andersen og Francois Felix Adrien Chabas, Frankrig (kilde: Børsen).

Bureau Veritas HSE er konsulentvirksomhed inden for kemi, farligt gods og sikkerhedsrådgivning.

Dansk Retursystem A/S
Søren Christian Uldum Jørgensen er indtrådt i bestyrelsen hos Dansk Retursystem A/S i stedet for Michael Nørgaard Jensen (kilde: Børsen).

Dansk Retursystem A/S er en privatejet, non-profit virksomhed, der har eneretten til at drive det danske pant- og retursystem.

Gustaf Fagerberg A/S
Jan Olof Peter Eriksson, Sverige, er tiltrådt som næstformand i bestyrelsen hos Gustaf Fagerberg A/S i stedet for Göte Harald Mattsson, Sverige (kilde: Børsen).

Fagerberg A/S er ejet af det svenske børsnoterede Indutrade AB og leverer komponenter, systemer og tjenester til procesindustrien.

Hedegaard A/S
Henning Haahr er indtrådt i bestyrelsen hos Hedegaard A/S i stedet for Peter Iversen (kilde: Børsen).

[b]Jensen’s Foods A/S

Per Vinther Møller er indtrådt i direktionen hos Jensen’s Foods A/S i stedet for Jann Dollerup Vig Jensen (kilde: Dansk Handelsblad).

Lantmännen Schulstad A/S
Jan Klarskov Henriksen, administrerende direktør i Lantmännen Danpo A/S, er indtrådt som formand i bestyrelsen hos Lantmännen Schulstad A/S i stedet for Bent Erik Pultz Larsen (kilde: Børsen).

Protein- og Oliefabrikken Scanola A/S
Henrik Peter Stilund er tiltrådt som direktør for Protein- og Olifabrikken Scanola A/S i stedet for Peter Iversen (kilde: BIQ.dk).

Protein- og Oliefabrikken Scanola A/S forarbejder rapsfrø til vegetabilsk olie og foderkager.

Pågen A/S
Tørk Eskild Furhauge er indtrådt i bestyrelsen hos Pågen A/S i stedet for Peter Ole Bruun (kilde: BIQ.dk).

Pågen er svensk producent af brød.

Royal Greenland A/S
Marie Kathrine Fleischer, Pernille Fabricius og Peder Tuborgh er indtrådt i bestyrelsen hos Royal Greenland A/S i stedet for Sven Lyse og Otto Vagn Eliassen (kilde: BIQ.dk).

Vækstfonden
Erhvervs- og vækstministeren har udpeget Carsten Koch som ny formand for Vækstfondens bestyrelse. Derudover er Anders Thoustrup og Kirsten Drejer indtrådt i Vækstfondens bestyrelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094