Når direktør Pernille Bang-Löwgren konstaterer, at Lantmännen Schulstad har fået et meget mere effektivt bageri, tænker hun ikke kun på gevinsten ved at lukke bageriet i Viborg i 2020 og opføre en ny bagelinje i Avedøre.
Hun nævner således, at en lille ting har fået afgørende betydning på koncernens andet danske bageri, der ligger i Pandrup.
- De...
Lille Schulstad-justering giver 1.900 ekstra brød på 38 minutter
- På de 38 minutter, vi har skåret af omstillingstiden, kan vi lave 1.900 ekstra brød - det er alligevel en hel del, siger Pernille Bang-Löwgren. Foto: Schulstad
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer