23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bisca A/S
Michael Budtz Berthelsen er tiltrådt som administrerende direktør for Bisca A/S i stedet for Leif Bergvall Hansen.

Danish Agro a.m.b.a.
Danish Agro udvider direktionen med fire medlemmer, så den fremover udgøres af fem personer med Christian Junker som administrerende direktør og koncernchef.

Henning Haahr er blevet udnævnt til koncernens økonomidirektør, Henrik Stilund til direktør med ansvar for international handel og risk management, Henning Fogh til direktør med ansvar for vegetabilske afgrøder og planteproduktion og sidst men ikke mindst Jacob Tetzlaff til direktør med ansvar for husdyrernæring og energi.

DTU Fødevareinstituttet
Jørgen Schlundt er udnævnt til ny institutdirektør i DTU Fødevareinstituttet. Han har det seneste halvandet år været ansat som vicedirektør i instituttet.

DTU Fødevareinstituttet forsker, underviser og rådgiver inden for ernæring, fødevaresikkerhed, fødevareteknologi, miljø og sundhed.

European Freeze Dry ApS
James Samuel Merryman er indtrådt i bestyrelsen hos European Freeze Dry i stedet for Herbert Aschkenasy (kilde: BIQ.dk).

European Freeze Dry leverer frysetørrede fødevarer og ingredienser.

Lantmännen Danpo
Jes Bjerregaard tiltræder den 1. marts som administrerende direktør for Lantmännen Danpo.

Han afløser Jan K. Henriksen, som siden årsskiftet har været administrerende direktør for søsterselskabet Lantmännen Unibake.

Lesni A/S
Jan Ethelberg Hjort er tiltrådt som direktør for Lesni A/S i stedet for Leif Eskildsen (kilde: BIG.dk).

Lesni A/S er et luftrensefirma specialiseret i luftrensning, vandrensning, engineering og produktion af kundespecifikke anlæg til blandt andet medicinalvirksomheder, møbelindustri, farve- og lakeringsindustri, større såvel som mindre rensningsanlæg/spildevandsanlæg og fødevareindustrien.

Royal Unibrew A/S
Lars Poul Christiansen er indtrådt i bestyrelsen hos Royal Unibrew i stedet for Steen Justesen (kilde: BIQ.dk).

Scanlines Catering A/S
Søren Poulsgaard Jensen er blevet udnævnt til bestyrelsesformand hos Scanlines Catering A/S i stedet for Tage Reinerts (kilde: BIQ.dk).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079