23948sdkhjf

Nu laver han også firmaflødeboller - og nogle med tang

De alternative flødebolleideer kommer i en lind strøm hos flødebollefabrikanten Michael Møller Larsen på Fyn.

Efter at have sendt verdens formentlig første flødebollejulekalender på gaden er han nu i gang med at producere det, han er helt sikker på er verdens første tangflødeboller. Samtidig satser han på at gøre flødeboller med firmalogoer til et hit i erhvervslivet.

Alle flødebollerne hedder stadig Ærli', men en del af dem får altså nu et særligt aftryk.

- Jeg har hele tiden haft en idé om at lave flødeboller med unikke smage. Og nu har jeg i samarbejde med Nordisk Tang udviklet en flødebolle, hvor der er blandet tang i skummet. De kommer på markedet i januar, fortæller Michael Møller Larsen til Food Supply.

- Unik smag

- Vi har lavet en masse tests, og flødebollerne bliver med to forskellige slags tang. Dels sukkertang og dels søl, der bliver kaldt havets bacon. De smager helt klart af tang, det er en unik smag, tilføjer han.

Om projektet med logoflødeboller fortæller Michael Møller Larsen, at han indtil videre har lavet aftaler med en håndfuld virksomheder, der får deres logo på Ærli'-bollerne. Blandt dem er fodboldklubben OB, et vognmandsfirma og et tøjfirma.

- Flødebollerne kan jo for eksempel bruges som virksomhedsgaver eller på messer. Og på Odense Stadion kan OB nu sætte flødeboller med klubbens logo på bordet i pausen, nævner den kreative iværksætter, som har en lille smule kig på sloganet "Pause er lig med flødebolle" ...

- Det er et koncept, vi håber kan blive meget større. I første omgang er logoerne trykt på fondantpapir, som vi sætter fast på flødebollerne, inden chokoladen er smeltet. Senere kan vi investere i en printer, der kan printe logoerne i chokolade, fortæller direktøren.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078