23948sdkhjf

Måltidskasseproduktion på Djursland er lagt om efter stor vækst

Måltidskasseproducenten Sundtakeaway.dk i Auning på Djursland har i år håndteret over tre gange så mange ordrer som i 2019. Det har tvunget den unge virksomhed til at vende op og ned på produktionen, fortæller den i en pressemeddelelse. 

Ved indgangen af december lød årets vækst på 215 procent i forhold til sidste år. Og det har givet udfordringer på pakkeriet i Auning, hvor der laves kasser med færdig mad, klar til opvarmning.

- Med så stor vækst er det helt afgørende, at vi har en fleksibel organisation og leverandører, som kan reagere fra uge til uge. Det er bestemt ikke alle, der kan det, siger direktør Mads Andersen.

- De første år udsendte Sundtakeaway.dk måltidskasser to gange om ugen. Det skabte for meget pres på produktion og økonomi, så den største interne omvæltning i år var at skifte til én ugentlig levering, nævner han.

Nu bliver lastbilerne pakket med specialdesignede måltidskasser fra emballageproducenten Sundolitt hver søndag eftermiddag. Det giver medarbejderne i Sundtakeaway.dk mulighed for at følge med efterspørgslen i hele landet.

- Om sommeren er det en udfordring at holde maden kold hele vejen ud til kunderne. Vi vil holde kølekæden i mindst 24 timer fra pakning til levering, fortæller direktøren, som derfor har valgt kasser af isoleringsmaterialet EPS fra Sundolitts fabrik i Billund.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093