23948sdkhjf

Ordrerne vælter ind: Tarteletkomet sælger nu til hele landet

Efter at have haft enorm succes med at sælge tarteletfyld lokalt har Lindberg Dining i Sydjylland nu sat gang i salg til hele landet,

Indehaver Lasse Lindberg har oprettet hjemmesiden tarteletfyld.dk, hvor alle kan bestille bøtter med 2,9 kilo i hver.

I løbet af de første to uger er der via hjemmesiden kommet 800 ordrer til en samlet værdi af omkring 300.000 kroner. Og alt i alt bliver der nu solgt syv-otte ton tarteletfyld om ugen, fortæller Lasse Lindberg til Vejle Amts Folkeblad.

Som forpagter ad Diagonalkroen i Give begyndte han i november at tilbyde tarteletfyld ud af huset for at skaffe omsætning i en svær coronatid. Det viste sig hurtigt at blive et tilløbsstykke, hvor folk stod i lange køer for at hende spandene med tarteletfyld. 

- Så fik Lasse en tanke

- Efterspørgslen var så stor, at der blev solgt 2 ton tarteletfyld den første uge. Og den følgende uge blev der produceret og solgt yderligere 10 ton. 12 ton tarteletfyld blev langet over disken i Give på bare 2 uger, kan man læse på tarteletfyld.dk.

- Og så fik Lasse en tanke: Hvorfor kun Give? Hvorfor ikke tilbyde tarteletfyld til hele Danmark?, står der også.

Produktionen er nu flyttet fra Diagonalkroen i Give til et produktionskøkken i Ikast, og der er kommet styr på processen, som ifølge Vejle Amts Folkeblad ellers på et tidspunkt var ramt af manglende overblik og utilfredse kunder, der måtte køre forgæves.

Det har hjemmesiden og et velfungerende bestillingssiden ifølge avisen nu gjort til fortid.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078