23948sdkhjf

Nye medejere i Delle Kompagniet efter stifters død

Delle Kompagniet, der producerer både veganske og kød-/grøntsagsdeller i Randers, er ved at vænne sig til en helt ny situation, efter at medstifter og medejer Torben Meldgaard døde kort før nytår.

Han stiftede Delle Kompagniet i 2016 sammen med makkeren Claus Westergaard, som nu har fået to nye kompagnoner ind i form af Stig Bay Rasmussen og Kim Smed. De tre mænd ejer hver en tredjedel af virksomheden.

Efter at have haft lokaler i Hirtshals det første års tid flyttede Claus Westergaard og Torben Meldgaard for tre år siden Delle Kompagniet til en fabriksbygning i Randers, hvor de hurtigt fik besøg af Stig Bay Rasmussen.

- Kom forbi for at sige dav

- Han er sådan en type, der har gang i 1.000 ting, og han havde været ude for at se på den fabriksbygning, inden vi købte den. Så da vi var flyttet ind, kom han forbi for at sige dav.

- Vi holdt kontakten ved lige, og sidste efterår kom han forbi med Kim Smed, som er en gammel køddreng, der senest har været ved Danish Crown. Han kunne godt tænke sig at stå på egne ben, og da vi fandt ud af, hvor syg Torben var, endte det med, at Stig og Kim købte sig ind med en tredjedel hver, fortæller Claus Westergaard.

Han ønsker ikke at oplyse prisen.

Claus Westergaard og Kim Smed arbejder nu i produktionen, hvor der også er er to andre fastansatte og et par fleksjobbere. Stig Bay Rasmussen hjælper med ting som salg og økonomi.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093