23948sdkhjf

De to stiftere døde pludseligt - men frikadellefabrik er stadig på sporet

Selv om de to stiftere af Delle Kompagniet døde med få måneders mellemrum, er frikadelleproducenten med fabrik i Randers stadig i fuld sving - og nu med en lang række nye produkter på programmet.

Det skriver Børsen om den virksomhed, som makkerparret Torben Meldgaard og Claus Westergaard stiftede i 2016.

Efter at have tilbragt det første års tid i lokaler i Hirtshals flyttede de Delle Kompagniet til en fabriksbygning i Randers og kom i kontakt med to erfarne kødfolk, Stig Bay Rasmussen og Kim Smed.

Lige før nytår for et år siden døde Torben Meldgaard efter kort tids kræftsygdom. Claus Westergaard fik Stig Bay Rasmussen og Kim Smed ind som medejere - men der gik kun ganske få måneder, før også Claus Westergaard var væk. Han døde natten til 11. april af en blodstyrtning i maven, skriver Børsen.

Kim Smed overtog direktørposten, og han har siden da arbejdet på at få frikadelleproduktionen op i et nyt gear.

Aarstiderne ind som medejer

I august kom Aarstiderne, der allerede da var en af Delle Kompagniets største kunder, ind som medejer. Måltidskassefirmaet købte 55 procent af virksomheden, som i den forbindelse skiftede navn til Aarstidernes Varme Værksted. 

Fra at have bare et par forskellige typer af dels veganske, dels kød-/grøntsagsdeller i sortimentet er virksomhedens udvalg siden da vokset betragteligt. Produktsortiment omfatter nu 12-14 produkter, deriblandt også falafler og rødbedebøffer.

Kim Smed ejer nu 35 procent af anparterne, mens Stig Bay Rasmussen har 10 procent.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094