23948sdkhjf

Investormillion skal bruges på to plantefarsprojekter

Planteslagterne i København har fået en million i kapital fra investeringsvirksomheden The Footprint Firm, og pengene er øremærket til to formål, fortæller Henrik Have Christensen fra Planteslagterne.

- Dels skal de gå til, at vi kan komme ind på det tyske marked. Og dels skal de hjælpe med at øge kendskabet til os - altså til markedsføring og salg, påpeger han.

Planteslagterne, der laver både plantefars og plantebaserede deller og bøffer, har gennem længere tid arbejdet på at få gang i en eksport til Tyskland, og nu er det tæt på at ske. En distributør er fundet, og konceptet bliver p.t. testet i en række tyske, økologiske supermarkeder. Henrik Have Christensen regner med, at det hele falder på plads i løbet af foråret.

Han stiftede Planteslagterne i 2018 sammen med Emil Andersen og Emil William Götze, og de tre ejer nu virksomheden sammen med The Footprint Form.

De tre unge iværksættere har meget forskellige baggrunde. Henrik Christensen har tidligere haft et agentur, hvor han var agent for udenlandske fødevarer, Emil Andersen kommer fra et fast job hos Mærsk, og Emil William Götze er autodidakt kok. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.207