23948sdkhjf

- Vores resultater hos Kims har jo været historisk gode

Som nu forhenværende direktør hos Orkla Confectionery & Snacks Danmark lægger Kim Munk ikke skjul på, at han er stolt af den virksomhed, han forlader i forbindelse med den netop offentliggjorte fusion med Orkla Foods Danmark.

Og han lægger heller ikke skjul på, at der stadig er er meget, han gerne ville have nået. Han vil bare ikke fortælle, hvad det er.

- Det kan jeg ikke sige uden at afsløre for meget om strategien. Men der er masser af ting, jeg kunne arbejde videre med, hvis jeg var blevet, fastslår han.

Efter 21 år hos Kims, deraf de seneste godt ni år som topchef, har han til gengæld rigtig mange succeser at berette om - ting, han er glad for at have udrettet.

- Vores resultater taler jo for sig selv, når man ser på omsætning og indtjeníng. Vi har lavet historiske resultater, påpeger han.

Kims kunne således i det senest offentliggjorte regnskab, det for 2019, notere sig for en rekordomsætning på over 753 millioner kroner og et overskud på 121 millioner.

- Slemt ærgerligt

- Vi har også fået lavet en utroligt effektiv produktionskæde, hvor det hele bare kører, og vi er netop blevet kåret som dagligvarebranchens stærkeste brand. 

- Jeg kan også nævne, at vi er kommet enormt langt med vores arbejde med bæredygtighed, og at vi med god succes har skiftet markedsføringsunivers. Jørgen er jo blevet erstattet af Tommy, siger Kim Munk med henvisning til den såkaldte humørcoach, der nu er Kims' ansigt udadtil.

Uanset hvad Kim Munk nævner af succeser, bruger han ordene "vi" og "vores". Det er ham magtpåliggende, at han ikke har udrettet noget på egen hånd, men sammen med de godt 180 kollegaer i Søndersø.

- Jeg har været med til det, men det er ikke míg, der har gjort det. Hvis jeg antydede det, ville folk da sige, at nu går han helt i selvsving.

- Det er slemt ærgerligt, at jeg ikke længere skal være en del af de resultater, men jeg ønsker virksomheden og medarbejderne alt det bedste. Så må jeg nøjes med at følge firmaets udvikling fra afstand, og det kommer jeg helt sikkert til, fastslår Kim Munk, der ikke er helt færdig med at overdrage, og som derfor delvist er en del af Kims lidt endnu.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093