23948sdkhjf

- Vi begyndte med at købe slik for 25.000 i Randers

Frederik Schnell, idémanden bag slikvirksomheden Laberlarven, aner ikke, hvor meget slik der er på lageret i Tilst ved Aarhus.

Men han ved, at det er voldsomt meget mere, end han og kompagnonerne Nikolaj Lynge og Peter Rytter havde, da de etablerede Laberlarven for syv måneder siden. Dengang kunne de snildt have det hele i Frederiks gamle værelse hjemme hos forældrene, mens de nu har lejet sig ind i en stor hal.

- Vores allerførste leverance fik vi fra Lokalgrossisten i Randers, som virkelig har hjulpet os i gang. Vi købte for cirka 25.000 kroner - en kasse af alt, hvad han havde. Og da de var ved at være solgt, måtte vi til Randers og købe nogle flere kasser.

- Lokalgrossisten hjalp os også med hylder, vægte og en god aftale. Til gengæld er vi nok nogle gode drenge for ham i dag, siger Frederik Schnell.

Tre grossister

Slikleverandøren fra Randers er nu suppleret med grossisterne Dankonfekt og Sügro, så Laberlarven kan få fat i alle de varianter, de tre indehavere gerne vil have på hylderne. 

- Det er ene kvalitetsslik - sådan noget som Toms, Carletti og Haribo. Og vi sælger det så hurtigt, at det hele tiden er helt frisk. Jeg tror, at det er en af de vigtige årsager til vores succes, påpeger Frederik Schnell.

Til gengæld er han sikker på, at det ikke er hans egen ekspertviden på området, der ligger bag succesen:

- Jeg spiser ikke selv særlig meget slik. Jeg har overhovedet ikke en ret stor slikmund, fastslår han.

- Hvad med navnet Laberlarven - kan det ikke give jer problemer?

- Vi har undersøgt, om Haribo har beskyttet navnet, og det har de ikke. Vi har også været i kontakt med Haribo, uden at de har sagt noget til det. Og vi sælger jo meget af deres slik ..., svarer Frederik Schnell.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078