23948sdkhjf

Laberlarven leder efter både nye lokaler og en investor

Succesen for slikleverandøren Laberlarven i Aarhus har vokset sig så stor, at Laberlarven er godt i gang med at vokse sig ud af den nuværende lagerhal.

Årsagen er ikke mindst, at den kun har plads til fem af de såkaldte stande, hvor en medarbejder står og fylder kundernes bestillinger i slikposer. Der skal immervæk være cirka 300 forskellige slikkasser i hver stand. 

- Vi leder efter nye lokaler, for med kun fem stande kan vi dårligt klare mere end de 500 ordrer, vi i gennemsnit har om dagen nu. 

- Vi vil også gerne på et tidspunkt udvide til at have lager i de fem-seks største byer i Danmark. Så vil vi kunne levere samme dag, som kunden har bestilt - det er næste skridt, fastslår medejer Frederik Schnell.

- I den forbindelse får vi nok brug for at lede efter en investor. Der skal bruges penge på nye lokaler, og vi overvejer også at investere i robotter til at plukke bestillingerne, tilføjer han.

Laberlarvens bland-selv-slik bliver p.t. leveret hjemme hos kunderne af både Dao, GLS og Burd, som henter det i lagerhallen i Tilst.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062