23948sdkhjf

Afvist i første omgang: Ny energidrik høster Løve-kapital efter stærkt comeback

For første gang nogensinde har et pitch, der i første omgang måtte forlade DR-programmet Løvens Hule uden en investering, gjort comeback.
I afsnittet i aftes kunne Bold Drinks således gå fra hulen med Jesper Buch og Christian Arnstedt som nye investorer - og 666.667 kroner at arbejde videre med.

Serieinvestor Jesper Buch og direktør i Blazar Capital Christian Arnstedt blev medejere af Bold Drinks, der sidste år måtte forlade programmet uden en investering. Siden er virksomheden gået fra 39 forhandlere til i dag at have 900, oplyser Bold i en pressemeddelelse.

Virksomheden konstaterer, at den dermed har bevist, at der fortsat er et kæmpestort marked for sunde energidrikke. På den baggrund lagde Jesper Buch og Christian Arnstedt tilsammen 666.667 kroner for 20 procent af virksomheden, som nu skal ud og høste endnu større markedsandele.

Bold Drinks har udviklet en såkaldt funktionel iskaffe med et højt koffeinindhold sammenlignet med en klassisk energidrik. Iskaffen findes som Iced Espresso, der indeholder tre shot espressokaffe.

Virksomheden laver desuden en vegansk Oat Iced Espresso, der bygger på havremælk og også har et højt koffeinindhold i forhold til en almindelig energidrik.

Besluttede at modbevise

Stifterne af Bold Drinks, Lasse Søkilde og Adrian Valentin, stiftede virksomheden i 2016, da de begge gik på handelsskole i Roskilde. Efter den første deltagelse i Løvens Hule i 2020, hvor Løve-panelet ikke mente, at der var plads til endnu en energidrik i markedet, besluttede de to iværksættere sig for at modbevise Løvernes konklusion.

Siden er der altså kommet i alt 900 forhandlere af produktet til, deriblandt Fitness World, OK Plus, Q8, Circle K og Normal. 

- Vi ved nu, at der er et enormt marked for en sund, kaffebaseret energidrik til mennesker med behov for ekstra overskud. Vi skal dog endnu længere ud i markedet og kan sagtens konkurrere med selv de helt store spillere. Derfor er vi sindssygt stolte over at have landet en aftale med Jesper Buch og Christian Arnstedt. Med dem i ryggen kan vi nu for alvor gå i krig med de store kæder, og det, tror vi, er nøglen til at sætte turbo på virksomheden, siger 22-årige Lasse Søkilde, der er CEO i Bold Drinks.

Virksomheden er ifølge pressemeddelelsen gået fra en årsomsætning i 2019 på 120.000 kroner til en omsætning på en million kroner i 2020. I 2021 forventer Lasse Søkilde at ramme godt 6,5 millioner kroner i omsætning. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109