23948sdkhjf

Ungt par disrupter branchen: Sender frugt og grønt direkte til kunderne

34-årige Mathilde Jakobsen og hendes portugisiske kæreste, Filipe Leal, har med digitale værktøjer disruptet en del af fødevarebranchen ved at skære mellemleddet væk og bringe frisk frugt og grønt direkte fra avleren til erhvervs- og privatkunder.

Virksomheden er vokset fra et hobbyprojekt for at hjælpe Filipe Leals far, men bistår i dag omkring 300 farmere med at levere ca. 100.000 frugtkasser til private i Danmark og Sverige, skriver Finans

Nu overvejer de to stiftere at få investorer ind med den målsætning at "forandre fødevareindustrien ved at bygge et mere bæredygtigt fødevaresystem, som tilgodeser både farmeren og forbrugeren, og som sikrer, at der er nok fødevarer. Vi er nødt til at sikre en fair betaling til farmerne, så de kan omstille til at producere mere bæredygtigt," siger Mathilde Jakobsen til mediet.

Freshland tjente i 2019 ca. 300.000 kr. og havde en bruttofortjeneste på 1,8 mio. kr., men i 2017 nåede den helt op på 2,9 mio. kr. og et resultat efter skat på næsten 700.000 kr.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095