23948sdkhjf

Kastberg Is har hyret flere folk i troen på en fremragende sommer

Selv om salget i flere måneder under coronanedlukningerne har været på nul kroner, er der masser af optimisme hos Kastberg Is ved Herning.

Faktisk så meget, at virksomheden de seneste måneder har hyret tre ekstra medarbejdere, så der nu er 10 inklusive stifter Joachim Kastberg og direktør Jes Nordentoft.

Det fortæller Jes Nordentoft, som nævner, at der ikke har været afskedigelser trods coronakrisen. 

- Det er lidt et sats, men vi producerer i stor stil til lager nu, siger han og lader forstå, at Kastberg Is har store forventninger til de kommende måneder.

- Vi leverer jo til en branche, som har været lukket ned i månedsvis, så det er svære vilkår. Men vi priser os lykkelige for, at ishusene nu åbner igen, og vi har en stor tro på, at vi nu går mod en sommer med godt vejr - og at folk er trætte af at være hjemme og vil ud og spise noget is, siger direktøren.

- Og når så restauranterne også snart må åbne igen, bliver det rigtig godt. Vi er ved godt mod, tilføjer han.

Nye kunder

Ifølge Jes Nordentoft har Kastberg Is i løbet af de seneste måneder formået at få en pæn tilgang af ishuse, der er klar til at forhandle de midtjyske isprodukter. 

Ikke mindst er der pæn succes for virksomhedens såkaldte Scoop Koncept, hvor isforhandlere kan købe en komplet pakke med fryser, is, skilte og tilbehør.

- Ialt er vi oppe på omkring 50 forhandlere, der har købt den pakke, og 10-15 stykker af dem er kommet til under corona, anslår Jes Nordentoft.

- Andre forhandlere har i forvejen en aftale med en isleverandør, men vil gerne supplere med vores, nævner han.

Kastberg Is sælger normalt mest i april og maj, og sidste år mistede virksomheden stort set hele omsætningen i de to måneder, da alle kunderne lukkede ned - restauranter, hoteller, caféer og isboder.

Til gengæld var der rekordomsætning i juni og juli og august, inden de nye nedlukninger ramte i 2020.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11