23948sdkhjf

Nyt cateringsystem skal hjælpe frokostbranchen

Frokostleverandører brænder for at lave mad, ikke for at håndtere bøvl med ændrede bestillinger og fakturaer. Derfor har den danske virksomhed ORDR udviklet et fleksibelt system, der skal gøre det nemt og overskueligt at håndtere frokostordninger for både køkkenet og den frokostansvarlige i virksomhederne.   

ORDR har fået vokseværk og har i dag syv medarbejdere med flere på vej.  For et år siden var der blot en enkelt fuldtidsmedarbejder.

- ORDR er blevet til for at hjælpe frokostleverandørerne. Det, at køkkenerne får deres egen onlineportal, hvorfra de blandt andet kan modtage bestillinger fra kunder, mindske madspild og printe labels til pakningen, gør at ting der før tog timer, kan klares på få minutter, samtidig med at det bliver meget nemmere for køkkenets kunde, siger Mads Hjalager, medstifter af ORDR.

ORDR har bl.a. indgået et samarbejde med restauratøren Martin Ib og Spiseriet8000. Her siger Dorte Ikkala, køkkenchef og medindehaver, at samarbejdet har været til gavn for både virksomheden og dens frokostkunder.

- Kunderne oplever den gode service ved hurtigt og nemt at kunne betjene sig selv online, hvilket også har lettet vores administrationsarbejde betydeligt, da alle ordrer fremgår direkte af systemet selv. Vores mærkater kan printes med kun et enkelt klik, hvilket sparer os tid og sikrer korrekt ordrehåndtering hver gang. Ydermere har vi oplevet en stigning i vores mersalg af øvrige catering produkter gennem ORDR-systemet, som tillader os at fremhæve øvrige produkter, siger hun.

Hos ORDR er der optimisme omkring fremtiden, lyder det fra Mads Hjalager.

- Branchen er presset, og vores system kan skabe de små effektiviseringer, der skaber store besparelser derude. Da Covid-19 ramte, gik alting i stå for en kort periode, men dette vendte hurtigt til det bedre, da køkkenerne nu havde tid til at omstille sig og gøre sig klar til at komme ud på den anden side, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078