23948sdkhjf

Ny fødevarevirksomhed fik pludselig en ekstra producent

Fødevarevirksomheden Kloster-Hede, der før nytår lancerede sine første produkter i form af pølser og bøffer med halvt kød og halvt grøntsager, har nu fået flere produkter og en ekstra producent.

Indtil for nylig blev Kloster-Hedes produkter udelukkende produceret hos Grisogko i Haderslev, hvor virksomheden stadig får lavet pølser og hakkebøffer. Men nu er også Slagtergården i Holbæk blevet leverandør til Kloster-Hede.

- Efter at Food Supply skrev om vores produkter i december, blev jeg kontaktet af Karsten Andersen fra Slagtergården. Han ville høre, om vi var interesseret i et samarbejde om økologiske produkter - og det var vi, fortæller Marie Thiersen, der er konceptudvikler hos Kloster-Hede.

Slagtergården er derfor begyndt at producere både kødboller, frikadeller og fire forskellige slags pølser for Kloster-Hede - alt sammen med nogenlunde lige store mængder grøntsager og kød.

Leverer selv over hele landet

Produkterne bliver indtil videre solgt i en håndfuld dagligvarebutikker samt i Kloster-Hedes nye webshop.

Og alle, der køber i webshoppen, får leveret varerne af Kloster-Hedes egne chauffører i en ny-indkøbt frysebil, understreger Marie Thiersen.

- Vi har delt Danmark op i fire zoner, og bilen kører hver uge en dag i hver zone. Når den ene bil ikke længere kan klare efterspørgslen, så køber vi en bil mere, siger hun.

Efter at have etableret virksomheden med adresse i Slangerup i Nordsjælland har indehaver Michael Klostermann nu flyttet den til Bording nord for Ikast.

- Michael er fra Ikast og ville gerne hjem igen. Flytningen betyder, at vi har fået plads til mange af produkterne på vores egen adresse, hvor vi før havde oplagring hos JN Spedition, oplyser Marie Thiersen.

Hun er selv på kontoret i Bording et par dage om ugen og arbejder ellers hjemmefra på Sjælland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078