23948sdkhjf

Ny fødevarevirksomhed begynder i det små, men har store planer

Den nye fødevarevirksomhed Kloster-Hede i Slangerup har indtil videre kun sine pølser og hakkebøffer med både kød og grøntsager ude i ganske få butikker. Helt nøjagtigt fire Meny-forretninger i henholdsvis Skagen, Sæby, Aalborg og Roskilde.

Men efter nytår kommer det tal til at stige markant, er virksomhedens konceptudvikler, Marie Thiersen, overbevist om.

- Vores strategi har været at gå direkte til nogle enkelte butikker i første omgang. Når vi så har bevist, at vores produkter har succes, går vi til de store kæder. 

- Det bliver ikke noget problem at levere i meget store mængder. Det kan Grisogko, der står for produktionen, sagtens håndtere, fastslår hun.

Frikadeller på vej

Inden Kloster-Hede lavede aftalen med Grisogko, blev bøffer og pølser testproduceret hos diverse slagtermestre, indtil de helt rigtige opskrifter var fundet.

Både Marie Thiersen og Michael Klostermann vil gerne have god klimasamvittighed, men de er ikke klar til at droppe kødet. Og de tror, at rigtig mange andre har det på samme måde.

- På den her måde kan man skære sit kødforbrug ned til det halve, uden at have kødfri dag hver anden dag. Det passer ualmindeligt godt til den tid, vi lever i. Samtidig brager convenience jo frem - folk vil have, at det er nemt, og vores produkter skal ikke tøes op, men bare direkte på panden, påpeger konceptudvikleren.

Næste produkt fra Kloster-Hede bliver ifølge Marie Thiersen frikadeller.

- De bliver selvfølgelig også med både kød og grøntsager, og selvfølgelig også på frost, så vi kan undgå E-numre, siger hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127