23948sdkhjf

Defco godt i gang i Spanien

Den østjyske pålægsvirksomhed er efterhånden ved at være godt kørende i Spanien, lyder det fra dette års Foodexpo i Herning.
Defco offentliggjorde i efteråret firmaets planer om at etablere sig i Spanien, og efter godt et halvt år på den iberiske halvø er det oplagt at gøre status.

- Det begynder at gå rigtigt godt. Det er ikke noget, der bare sker ”over night”, men vi er for alvor ved at komme i gang nu, siger salgsdirektør Michael Guldin til Food Supply.

Han erkender, at den globale økonomikrise i særdeleshed kradser i Spanien, men det rammer alligevel ikke Defco helt så hårdt, efter som man satser på et ”high end”-segment ved blandt andet at sælge sine produkter i en eksklusiv butikskæde som El Corte Inglés.

- Men man skal da ikke være i Spanien mange uger, før man godt kan mærke, at arbejdsløsheden for eksempel er høj, siger Michael Guldin, som i øvrigt har roser at uddele til arrangørerne af dette års Foodexpo.

Flere interessante besøgende
- Det er gået rigtigt godt for os hidtil. Vi er her for at møde de rigtige kunder, og det er faktisk gået over vores forventninger. Der har været masser af folk her med kvalitet, og folk søger en masse konkrete oplysninger. Tidligere har der måske været en tendens til, at messearrangører bare lukker en masse skoleklasser ind, men det har været anderledes i år, siger Michael Guldin.

Han håber og tror derfor fortsat, at Defco – blandt andet takket være opstarten i Spanien – kan udvide medarbejderstaben i Aarhus, hvor produktionen fortsat foregår.

Defcos spanske kontor ligger i Malaga, som ligger i den sydspanske region Andalusien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093