23948sdkhjf

Konkursramt RFID-firma genopstår

Halvanden måned efter konkursbegæringen genopstår ProSign nu med en række nye investorer i ryggen.
Virksomheden ProSign, der specialiserer sig i RFID-løsninger til lagerstyring, genopstår nu halvanden måned efter, at en akut mangel på likvide midler tvang firmaet i en konkursbegæring.

Idémand Michael Jensen fortsætter som direktør og er selv blandt investorerne.

- Det er min helt klare overbevisning, at vi på organisationssiden er langt stærkere, end vi var tidligere, fordi vi har fået en bredere skare af investorer, som selv har prøvet af opbygge virksomheder. Vi står med nogle investorer, som ikke bare skyder penge i firmaet, men også vil gå ind og tage aktiv del i det, siger han til Dagbladet Holstebro/Struer.

Går som med McDonald’s
Han henviser dermed til investorkredsen, som består af Nupark Innovation, som ejes af Færch-fonden, Birn Fonden og Peter Kjeldberg Holding. Desuden har direktør Ole Mogensen fra Westpack i Holstebro og den tidligere indehaver af IO Technologies, Gert Hansen fra Skive, skudt penge i det genopstandne ProSign.

Tiltroen til selve RFID-koncenptet fejler da heller ikke noget.

- RFID-teknologien ligger og ulmer, og efterspørgslen skal nok komme lige pludselig. Vi kan se, at markedet allerede vokser i USA, og så går det som med McDonald’s. Det, der slår igennem i USA, skal nok komme hertil på et tidspunkt, siger Leo Hansen fra Nupark Innovation.

Samme navn og adresse
Også kunderne har budt ProSign velkommen tilbage, siger Michael Jensen.

Han har været tvunget til at halvere medarbejderstaben fra fire til to ansatte i det nye selskab, så tingene bedre kan løbe rundt.

Men adressen og navnet er altså det samme.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062