23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Nyskabende cateringfirma kræver, at kunderne har anhængertræk

Et nyt cateringkoncept ser nu dagens lys i Søndersø på Fyn.

Den tidligere kantineforpagter Kent Kristensen vil med sit cateringfirma, Mad Med Sjæl, gøre tingene på en anderledes måde: Maden pakkes i en køletrailer som kunderne selv afhenter.

Det skriver fyens.dk.

Kent Kristensen har anskaffet fem køletrailere, som har masser af plads til mad til store og små fester og receptioner. Salater og desserter bliver anrettet, så det er lige til at sætte på bordet, mens kødet bliver lagt i varmekasser.

Og så skal kunden bare komme med en bil med anhængertræk, spænde traileren på bilen og køre hjem og sætte traileren til en stikkontakt, nævner fyens.dk.

- Så kan de også bruge traileren til at holde drikkevarerne kolde, siger Kent Kristensen, der tog springet til sin nye levevej efter mere end 23 år som forpagter af kantinen på Nordfyns Gymnasium.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.07