23948sdkhjf

Flammen vil kun have råvarer fra én leverandør

Restaurant Flammen, der driver 16 restauranter og har planer om yderligere 12, tager et utraditionelt skridt i valget af leverandør til kædens restauranter:

Fra efteråret skal Reitan Distribution levere alle råvarer til restauranterne. Sortimentet bliver udviklet specifikt til Flammen, oplyser de nye samarbejdspartnere i en pressemeddelelse.

Dermed går Flammen væk fra at få råvarerne leveret fra den traditionelle cateringbranche, sådan som stort set hele restaurantsektoren gør. Reitan Distribution har en stor del af sin forretning som leverandør af fødevarer til conveniencesektoren.

- Vores koncept står stærkt, men har alligevel altid brug for at blive udviklet og udfordret, og der kan vi se, at Reitan Distribution griber tingene anderledes an, end vi har været vant til – blandt andet i forhold til optimering af sortiment, logistik og arbejdet med de forskellige kategorier, siger Flammens administrerende direktør, Piet Klein.

Reitan Distribution er ejet af Rema 1000 Danmark og leverer også til alle Rema 1000s butikker landet over.  

Om aftalen med Flammen fortæller indkøbs- og salgsdirektør Merete Kjærgaard fra Reitan Distribution:

- Vores samlede store indkøbsvolumen afspejles i de priser, vi kan tilbyde Flammen, men deres sortiment bliver helt unikt. Vi har erfaring med at arbejde meget tæt med vores partnere, blandt andet i forhold til sortiment, datahåndtering, kvalitetskontrol og supportfunktioner, så vi glæder os til, at Flammen – som er vores første partner inden for restaurationsbranchen – oplever vores tilgang til et partnerskab.

- Genkendeligt menukort

De to partnere går nu i gang med at udvikle Flammens sortiment og menuer, som restaurantkædens gæster vil møde fra efteråret, når aftalen rent praktisk går i gang.

- Men det bliver naturligvis med et fuldstændig genkendeligt menukort, som vores gæster kender det i dag – vi kommer ikke til at ændre grundlæggende på vores sortiment og menuer, men vil i stedet arbejde på at bygge oven på det allerede kendte, siger Piet Klein.

Restaurant Flammen har i dag 15 restauranter i Danmark og en i Tyskland. Planen er at åbne yderligere 12 restauranter i Danmark Inden for en kort årrække.

Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094