23948sdkhjf

Konkurrent gafler ny direktør hos Dagrofa Foodservice

Onlinemarkedspladsen Råhandel, som tilbyder bestilling, levering og betaling af fødevarer fra små og mellemstore producenter til erhvervskunder inden for detail og foodservice, har hentet Jan Andersen ind som ny salgsdirektør fra 16. juni.

Jan Andersen kommer fra Dagrofa Foodservice, hvor han senest har været kundedirektør.

- Jeg har længe holdt øje med Råhandel, og jeg har stor respekt for deres tilgang til industrien. Markedet har savnet nogen, der vender værdikæden på hovedet. De seneste par år har der været en tendens til, at flere og flere leverandører efterspørger en ny type produkter, der er mere lokalt forankret, og hvor det ikke bare handler om mængde og kvantitet. Jeg tror derfor kun, at Råhandel har skrabet overfladen af potentialet, siger Jan Andersen i en pressemeddelelse.

Råhandels nye salgsdirektør er uddannet kok og har 25 års erfaring fra foodservice-sektoren, de seneste ni år som direktør for nationale kunder hos Dagrofa Foodservice.

For Jan Andersen bliver den kommende opgave at åbne dørene hos endnu flere større indkøbere og kæder i hele landet.  

Råhandel startede i 2017 i en fødevaregodkendt garage i Roskilde. Der er nu over 700 varer til salg på platformen fordelt på mere end 150 producenter fra hele Danmark. I efteråret 2020 lukkede Råhandel en investeringsrunde på over 10 mio. kr., med blandt andre madiværksætteren Johan Bülow som investor og tiltrædende bestyrelsesmedlem.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062