23948sdkhjf

Medie: Joe & The Juice-direktør fyret efter regnskabsrod

Det var tilsyneladende ikke kun "en konstruktiv dialog med bestyrelsen", der i sidste uge førte til, at Sebastian Vestergaard fratrådte stillingen som administrerende direktør i juicekæden Joe & The Juice.

Det lod både Sebastian Vestergaard og bestyrelsen ellers vide, efter at Sebastian Vestergaard fratrådte stillingen med øjeblikkelig virkning.

Men nu fortæller berlingske.dk med mediet InsideBusiness som kilde, at en omfattende gennemgang af regnskaberne i Joe & The Juice har afsløret en række uregelmæssigheder - og at det var det, der førte til topchefens bratte exit.

Ifølge InsideBusiness kom det overraskende direktørskifte, efter at revisionshuset Deloitte fandt en række uregelmæssigheder i årsrapporterne. Det drejer sig om forhold vedrørende afskrivninger, som i virkeligheden dækkede over tab i forbindelse med butikslukninger, samt forkert bogføring og en række andre ting, skriver Berlingske.

Joe & The Juice har ifølge InsideBusiness ingen kommentarer til oplysningerne.

Kaspar Basse, der er bestyrelsesformand og stifter af juicekæden, forklarede efter fyringen af Sebastian Vestergaard, at der efter coronakrisen er brug for nye kompetencer til at fortsætte Joe & The Juices ekspansion, og at den nye direktør,Thomas Nørøxe, er den rette til opgaven.

I samme ombæring fremgik det, at Sebastian Vestergaard fortsætter i Joe & The Juice i en ny rolle med fokus på forretningsudvikling.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093