23948sdkhjf

Nye rekorder: Dan Cake rundede milliarden

Dan Cake, der er i Give laver blandt andet citronmåner, roulader og muffins, rundede sidste år for første gang en milliard kroner i omsætning. Koncernen solgte for 1,094 milliarder kroner mod 938 millioner året før.

Også resultatet satte ny rekord: 2020 gav et overskud efter skat på 76,3 millioner kroner, hvilket var godt 12 millioner mere end i 2019.

Udviklingen i koncernens omsætning og resultat er ifølge ledelsens bemærkninger positivt påvirket af købet af det tyske datterselskab Hanina, som Dan Cake købte for et år siden.

Ledelsen regner med, at 2021 giver et resultat i samme niveau som 2020, idet den nuværende covid-19-situation fdorventes at påvirke koncernen "i ubetydeligt omfang", hedder det.

Koncernens kager sælges primært i Nord- og Østeuropa.

Ud over moderselskabet i Give består består Dan Cake-koncernen af et datterselskab i Polen og to i Tyskland, hvoraf Hanina selv producerer, mens de to øvrige modtager kagerne fra fabrikken i Give.

Virksomheden er en del af den familien Eskildsen-ejede Givesco-koncern, der også har store ejerandele i blandt andet OK Snacks og Jacobsens Bakery.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078