23948sdkhjf

Plantemejeri vil fastholde sit forspring: Vi har ekstra jord at bygge på

For tre år siden blev der udelukkende fremstillet magarine på Grønvang Foods fabrik i Vejen. I dag er fokus rettet mod plantebaserede alternativer til mælkeprodukter, og ifølge ejeren har det givet den sydjyske fabrik et forspring på et marked i hastig vækst.

Det skriver JydskeVestkysten.

Grønvang er ejet af Dragsbæk Gruppen, og her fortæller adm. direktør Christian Munk, at man har planer om fortsat at udvide produktionskapaciteten på fabrikken, der er den største danske af sin slags.

Vi har ekstra jord at bygge på i Vejen, og med den nuværende vækstrate forventer jeg, at vi får behov for at bygge til inden for de kommende år, men der er selvfølgelig en grænse for, hvor meget vi kan vokse på vores nuværende fabrik. På længere sigt kan det være, at vi etablerer produktion andre steder i Jylland eller i udlandet, men det er slet ikke afgjort endnu, siger Christian Munk til avisen.

Det seneste år er antallet af ansatte på fabrikken vokset med ti, og ifølge Christian Munk får de i dag 40 medarbejdere formentligt mindst ti nye kolleger inden for det næste år også.

Grønvang producerer blandt andet plantedrikke til Naturli’, der er selskabets største enkeltkunde og som ifølge JydskeVestkysten har været med til at trække en del af innovationen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062