23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Rokkedahl lægger sin kyllingeproduktion om

Danmarks største kyllingeproducent, Rokkedahl ved Nibe i Nordjylland, er i færd med at omlægge produktionen, så virksomheden fremover kun producerer økologiske og dyrevelfærdsvenlige kyllinger.

Det skriver nordjyske.dk, som nævner, at omlægningen ifølge direktør Mark Rokkedal følger planen og forventes at være gennemført i 2022. 

De nye tider betyder blandt andet, at kyllingerne skal have mere strøelse og mere plads. Der bliver også tale om en langsommere voksende race.

Rokkedahl producerer i dag knap 10 millioner kyllinger om året, men tallet vil med omlægningen blive mindre, nævner mediet.

Mark Rokkedahl og hans families kyllingeproduktion er placeret i selskabet Rokkedahl Landbrug, mens slagtningen foregår hos Rokkedahl Food, som familien ejer 49 procent af. Resten er ejet af Danpo, som købte de 51 procent i 2018.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062|instance-web02