23948sdkhjf

Sustainable Food Week rykker til Bornholm

Et håndplukket team af virksomheder, eksperter og studerende fra hele verden mødes i slutningen af september på Bornholm til den såkaldte Sustainable Food Week.

De skal sammen arbejde med innovative og bæredygtige løsninger på reelle problemstillinger, som de deltagende virksomheder kæmper med.

Sustainable Food Week er en international innovationsplatform, hvor virksomheder og eksperter arbejder på at løse fremtidige globale udfordringer. Blandt andre Chr. Hansen, Arla Foods, AAK, KMC og Danish Crown har tidligere år deltaget og været med til at sætte fokus på krydsfeltet mellem fødevarer, ressourcer og bæredygtighed. 

Nu rykker arrangementet så til Bornholm, hvor det ifølge arrangørerne nu får fast mødested en gang om året - i år i dagene 27. september-1. oktober.

- Placeringen af Sustainable Food Week på Bornholm er valgt, da Bornholm gennem en årrække har positioneret sig som en markant region for fødevareinnovation, og fordi Bornholm netop i 2020 er kåret som den ø i EU, der har den mest ambitiøse og bæredygtige energiudvikling, siger Mads Kinch Clemmensen fra Foodjob Nordic, der er arrangør af Sustainable Food Week.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078