23948sdkhjf

- Vores største kunde var helt væk i fire måneder

 I regnskabsåret 2019/20 tjente lønproducenten Fipros A/S omkring 10 millioner kroner på at producere pulver og gel-løsninger til andre fødevarevirksomheder, og det nye regnskab, der er på vej, kommer også til at se ganske pænt ud .

Det tør Fipros-direktør Conny Twisttmann godt love, også selv om virksomhedens største kunde ikke fik produceret noget hele efteråret.

 - Vores største kunde er svenske Maurten, som får lavet sin energi-gel hos os. Den bliver især brugt af maratonløbere og andre elitesportsudøvere, og da der ikke var mange maratonløb i verden i efteråret på grund af corona, blev produktionen stoppet i fire måneder. Vi gik først i gang i januar igen, fortæller Conny Twisttmann.

 - Maurten står lige nu for godt 10 procent af vores omsætning, så det er en meget væsentlig kunde, tilføjer hun.

Nye kunder

Da andre kunder er kommet til, ender 2020/21-regnskabet altså alligevel med et godt resultat for Fipros, som til gengæld må se i øjnene der igen er minus i datterselskabet Fipros Nutrition som følge af en langsommere begyndelse end forventet.

I selskabets to første leveår var der underskud på henholdsvis knap en halv million og godt fire millioner kroner. Conny Twisttmann ønsker ikke at oplyse nærmere om, hvordan det kommer til at se ud i det 2020/21-regnskab, der er på vej.

- Corona har også her været en væsentlig faktor, da mange kunder har været forhindrede i at auditere vores nye anlæg. Dette er en helt nødvendig forudsætning for at placere deres produktion hos os, siger hun

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094