23948sdkhjf

Fødevaretalenter kan vinde 50.000 kroner

Kender du et iværksætter-talent, der bør vinde 50.000 kroner?

Det spørgsmål stiller Food & Bio Cluster Denmark, som nærmer sig deadline i sin årlige idékonkurrence med det formål at kåre tre innovative talenter. Deltagerne skal have en forretningsidé eller en ny opfindelse i relation til fødevarer eller bioressourcer.

Der er deadline for ansøgning 1. oktober, og vinderne kåres 11. november ved et arrangement i Agro Business Park i Foulum,  

- Vi har tre gange 50.000 kroner på højkant i vores idekonkurrence, og vi ser gerne iværksættere og virksomheder fra hele landet indsende ansøgninger. De skal bare have en idé til en forretningsmodel, et koncept eller en teknologi inden for landbrug, havbrug, fødevarer, bioressourcer/-materialer, miljøteknologi, bæredygtighed eller cirkulære forretningsmodeller, som der endnu ikke er registreret salg på, siger Jacob Mogensen, Inkubationschef i Food & Bio Cluster Denmark og ansvarlig for Idékonkurrencen.

Konkurrencen er tænkt som både et boost af virksomheden eller iværksætteren økonomisk, og som en platform, hvor de har mulighed for at få afprøvet deres idé foran et panel af eksperter og opnå større synlighed.

Alle tre vinderprojekter får desuden tre måneders gratis ophold i et af Food & Bio Cluster Denmarks innovationskontorer i Viborg, Aarhus eller København. Her tilbydes de sparring om konkretisering af forretningsidé, -model, -plan, -og udvikling samt om kapitalfremskaffelse i forbindelse med opstart af virksomhed.

Ansøgninger bliver vurderet ud fra kriterierne aktualitet, nyhedsværdi, kommercielt potentiale og realisérbarhed.

Årets vindere bliver kåret ved et arrangement i Agro Business Park i Foulum 11. november, hvor Per Sodemann, kåret som årets talent ved Zulu Comedy Galla 2021, bl.a. også underholder. Tidligere vindere Konkurrencen gennemføres årligt, dog ikke i 2020 grundet Corona. Tidligere vindere af idekonkurrencen tæller prominente startups som Cellugy, Lyras, Solarsack, Kaffe Bueno, HPGen, Fieldsense, Fauna Phontonic m.fl. Fakta: Food & Bio Cluster Denmark er den landsdækkende klyngeorganisation for fødevarer og bioressourcer i Danmark. Food & Bio Cluster Denmark har til formål at drive innovation og herigennem udvikling af erhvervet. Støtte til iværksættere og udvikling af nye virksomheder er en væsentlig indsats heri. Læs mere om innovationskonkurrencen og kriterierne for at være med: https://foodbiocluster.dk/services/idekonkurrence-2021 Billeder: Billede 1: Illustration Billede 2: Jacob Mogensen, Inkubationschef Food & Bio Cluster Denmark Billede 3: vindere af konkurrencen 2019 Kontakt: Jacob Mogensen, ansvarlig for Idekonkurrencen, tlf.: 61 71 81 62, e-mail: jm@foodbiocluster.dk

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078