23948sdkhjf

Bisca-direktør: Afgifter skyld i fyringer

Afgifterne på fedt og sukker koster nu 23 ansatte jobbet hos Bisca, som ikke længere kan udelukke en flytning til udlandet.
Bisca afskedigede i dag 23 ansatte fra produktionen, og det gør ondt på Michael Budtz Berthelsen, som siden starten af året har beklædt posten som direktør.

- Det skyldes udelukkende, at vi er ramt på salget grundet de stigende afgifter på fedt og chokolade. Vi ser os derfor nødsaget til at sige farvel til 23 dygtige og loyale medarbejdere, siger han til Food Supply.

Vil ikke udelukke flytning til udlandet
Før dagens fyringsrunde havde Bisca cirka 200 ansatte, men selv med en kraftig reduktion i medarbejderstaben har Michael Budtz Berthelsen svært ved at udstikke garantier for fremtiden.

- Hvordan det vil påvirke Biscas fremtid, ved jeg ikke endnu. Men en ting er sikkert: bliver vi ved med at blive ramt af stigende afgifter, som eksempelvis den meget omtalte sukkerafgift pr. 1. januar 2013, eller en yderligere stigning på allerede eksisterende afgifter, så har jeg svært ved at se en fremtid for os med base i Danmark, siger han.

Han opfordrer dermed til eftertanke, når folketingets medlemmer strikker fremtidens love sammen som lige i øjeblikket, hvor forhandlingerne er i fuld gang.

- Politikerne må snart forstå, at vi ikke kan skabe arbejdspladser, når de pålægger os store afgifter, pointerer Bisca-direktør Michael Budtz Berthelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079